Obeležavanje enterijera

U domen obeležavanja enterijera spada izrada raznovrsnih reklamnih elemenata namenjenih unutrašnjosti javnih i poslovnih prostorija. Za obeležavanje enterijera najčešće se koriste reklamni paneli, nosači postera, elementi za poslovno obeležavanje, "Stirodur" elementi i PVC elementi za obeležavanje izloga.

Reklamni paneli

Reklamni paneli

Reklamni paneli su izuzetno jednostavni reklamni elementi realizovani najčešće u obliku tabli koje se kače na zid ili postavljaju van objekata u prometnim zonama. Njihova osnovna namena je da pruže dodatne informacije i obaveštenja prolaznicima i posetiocima.

Reklamni paneli, detaljnije >>

Nosači postera

Nosači postera

Nosači postera su idealno rešenje za zaštitu reklamnog i informativnog materijala prezentovanog u javnim ustanovama i poslovnim okruženjima.

Nosači postera, detaljnije >>


Poslovno obeležavanje

Poslovno obeležavanje

Poslovno oboležavanje obuhvata izradu svih vrsta proizvoda koji se koriste za obeležavanje radnih mesta, radnih prostorija kao i izradu svih vrsta informativnog materijala namenjenog postavljanju u okviru poslovnog prostora.

Poslovno obeležavanje, detaljnije >>

Stirodur elementi

"Stirodur" elementi

Zbog svojih mehaničkih karakteristika "Stirodur" je izuzetno pogodan materijal za izradu reklamnog materijala najrazličitijih oblika i dimenzija. Najčešće se upotrebljava za izradu reklamnih tabli gde se koristi za izradu reljefnih struktura koje dočaravaju sadržaj reklamnog sadržaja.

"Stirodur" elementi, detaljnije >>

Obeležavanje izloga

Obeležavanje izloga

Obeležavanje izloga se najčešće sastoji od izrade odgovarajućih reklamnih elemenata koji se postavljaju ili u okviru samog izloga (elementi izrađeni od stirodura, leksana i sličnih čvrstih materijala) ili se nanose na sam izlog (klasična PVC i "peskarena" folija).

Obeležavanje izloga, detaljnije >>

Obeležavanje enterijera