Poslovno obeležavanje

Poslovno obeležavanje, Telekom Srbija

Šta je poslovno obeležavanje?

Pod poslovnim obeležavanjem se podrazumeva izrada informativnih elemenata za obeležavanje poslovnih prostorija, radnih mesta i ostalih bitnih elemenata u okviru poslovnih okruženja i radnih prostorija.

Šta sve spada u poslovno obeležavanje?

Poslovno obeležavanje je samo po sebi veoma širok pojam ali se u principu većina izrađenih elementa može podeliti u dve osnovne grupe: elementi za obeležavanje radnih mesta i elementi za obeležavanje radnih prostorija.

U elemente za obeležavanje radnih mesta spadaju svi predmeti koji na bilo koji način obaveštavaju posetioce i zaposlene o funkciji radnog mesta a to su najčešće razne vrste pločica sa imenima i funkcijama zaposlenih, PVC nalepnice, pločice za vrata itd.

Poslovno obeležavanje, Credit Agricole Bank

Elementi za obeležavanje poslovnih prostorija obuhvataju zaista raznovrstan asortiman predmeta koji se izrađuju za obaveštavanje posetioca i zaposlenih o stvarima od važnosti za ulogu prostorije ili dela prostorije koja se obeležava. U ovu grupu spadaju razne vrste nosača postera, putokaza, visećih plafonskih elemenata za informisanje i obeležavanje itd.

Od čega se sve izrađuju elementi poslovnog obeležavanja?

Kod izbora materijala za izradu predmeta za poslovno obeležavanje zaista ne postoje ograničenja kako zbog njihove raznovrsnosti ali i ličnog preferiranja klijenata. Zbog toga nije čudno da se za njihovu izradu koristi sve od različitih vrsta legura i PVC materijala preko PVC nalepnica, drveta, stakla itd.

 

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi poslovnog obeležavanja? Kontakt formular >>

Poslovno obeležavanje