S.Z.R. Neon

Ko smo?

Mi smo grupa entuzijasta i zaljubljenika u potencijal koji pružaju savremene mogućnosti za izradu reklamnih i informativnih elemenata. Bilo da su u pitanju klasične ili reklame specijalne namene, osnovno pogonsko gorivo koje nas pokreće svakog dana na poslu je želja da stvorimo proizvod koji se po kvalitetu i ako specifikacije to dozvoljavaju obliku i izgledu, razlikuju od svega do sada viđenog.

Ne verujete nam na reč? To je samo zato što nas još niste upoznali.

Šta smo?

S.Z.R. "Neon" je osnovan sada već davne 1990. godine i od tada je prisustvovao pojavi i nestanku brojnih tehnologija i materijala za izradu reklamnih elemenata. Za sve ove godine uspeli smo da steknemo veliki broj zadovoljnih klijenata iz cele Srbije i inostranstva pa tako nije ni čudo što je naša referntna lista poprilično velika.

Sad bi smo verovatno mogli u nedogled da nastavimo sa tekstom i rečima hvale o nama ali istina je da volimo mnogo više da crtamo, sečemo, lepimo i uopšte radimo opipljive stvari.

S.Z.R. Neon

Veljka Vlahovića 5
21412 Gložan

Tel. / Fax: +381 (0)21 788-302
Mob: +381 (0)64 128-97-85

Za lakše i brže pronalaženje vašeg puta do nas kliknite na mapu i bićete prebačeni na "PlanPlus" servis sa prikazom naše tačne lokacije.

Reference